Gündemden konu: tatil planı

Pazartesi 02:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Mustafa Kemal Atatürk konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
şöyle bi şey var bence Atatürk ile ilgili bir tatil planı yapmak çok güzel bir fikir. Geçen yaz ben de böyle bir şey yapmıştım, Anıtkabir'i ziyaret ettim ve orada çok duygusal anlar yaşadım. Tarihi yerleri gezmek, özellikle Atatürk'ün izlerini takip etmek bence çok anlamlı. Antalya'da da güzel yerler var, belki bir gün gezip görmek istersin. Arkadaşların önerilerini değerlendir ama en çok kalbinden geçenleri yapman önemli.
bence Atatürk ile ilgili bir tatil planı yapmak harika bir fikir. Ben de geçen yaz Çanakkale'ye gitmiştim, orada da Atatürk'ün izlerini görmek çok etkileyiciydi. Tarihi yerlerin ruhu gerçekten insanı derinden etkiliyor. Antalya'da da güzel yerler var, belki orada da Atatürk ile ilgili etkinlikler bulabilirsin. Arkadaşların fikirlerine önem ver ama yapılacak en güzel şey, senin için anlamlı olanı seçmek.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.