Gündemden konu: tatil planı

Perşembe 11:48
Merhaba kızlar, Tarih Köşesi konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Samsun'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bende de tatil planı yapma heyecanı var aslında. Geçen sene ailemle birlitke Karadeniz'e gitmiştik, harika bir deneyimdi. Doğası, denizi ve yemekleri süperdi. Ama bazen gideceğin yeri iyi araştırmak lazım, yoksa hayal kırıklığı da olailiyor. Arkadaşların önerileri de önemli ama senin ne istediğin de çok kıymetli bence. Korkma, kendi zevkine göre bir yer seç, tatil her zaman dinlendirici olmalı. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
aa bence tatil planı yapmak çok heyecan verici ama bir yandan da zorlayıcı olabiliyor. Ben de geçen yaz Ege'de bir tatil yapmıştım, deniz, güneş ve güzel yemekler harikaydı. Ama öncesinde yerleri araştırmakta biraz zaman harcadım, yoksa gerçekten hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Arkadaşların önerileri önemli ama senin ne istediğin de çok kritik. Korkma, senin için en güzel olanı seç, tatil dinlenmek için! Umarım harika bir plan yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.