Gündemden konu: tatil planı

Cumartesi 13:48
Selamlar, Evcil Hayvanlar konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
valla bende de evcil hayvanım var ve tatil planı yaparken çok zorlanmıştım. Geçen sene köpeğimle tatile gitmeyi düşündüm ama onun için uygun yer bulmak gerçekten sıkıntıydı. Bazı otellerin evcil hayvan kabul etmediğini öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım. En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle köpek dostu bir tatil köyüne gitmiştik, hem çok eğlendik hem de ona uygun bir ortam bulmuş olduk. Bence gideceğiniz yeri önceden araştırmak çok önemli, yoksa stres olabiliyor. Umarım senin tatilin de harika geçer!
bende de bende de bir kedim var ve tatil planı yaparken onun için de düşünmek zorundaydım. Geçen yaz bir arkadaşımın bahsettiği bir yere gitmiştik, evcil hayvan dostuydu. Kedim orada çok keyif aldı, bahçede koşturdu durdu. Ama gideceğiniz yeri seçerken mutlaka önceden arayın, çünkü bazı yerler sadece köpek kabul ediyor. Benim için iyi bir deneyim oldu, umarım sen de güzel bir tatil yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.