Gündemden konu: tatil planı

Pazar 12:48
Herkese selam, İndirimler Kampanyalar konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
aa bende de tatil planı yapma heyecanı var şu sıralar. Geçen yaz ailemle birlikte Ege tarafına gitmiştik, hem güzel plajlar vardı hem de indirimli oteller bulmuştuk. Booking gibi sitelerde baya avantajlı fırsatlar çıkıyor. Arkadaşlarım da genelde oralara gitmeyi öneriyor. Eğer kampanya yakalarsan, bence kaçırma! Umarım senin de hayalindeki tatili yaparsın.
ben de bende de tatil planı yapmak var kafamda. Geçen yaz ben de Bodrum’a gitmiştim, çok keyifliydi. Orada bazı otellerde kampanyalar yakaladım, fiyatlar gerçekten uygun oldu. Farklı plajlar keşfetmek de harikaydı. Arkadaşlarım da genelde bu tarz yerlerde tatil yapmayı tercih ediyor. İndirimli fırsatlar iyi bir şans, umarım sen de güzel bir tatil yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.