Gündemden konu: tatil planı

Çarşamba 17:48
Yine bir soruyla geldim :) Evim Güzel Evim konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
ilk kez yazıyorum buraya bende de tatil planları yapma heyecanı var. Geçen yıl ailemle birlikte Bodrum’a gitmiştik, gerçekten harika bir deneyim oldu. Denizin tadını çıkardık, güneşlenip, yerel lezzetleri denedik. Arkadaşlarım da çok farklı yerler öneriyor ama ben deniz ve güneş olmadan tatil düşünemiyorum. Eğer doğa severlerdensen Kapadokya da çok güzel, ama bence deniz şart. Herkesin tatil anlayışı farklı tabii. Umarım senin için de en güzel tatil planı çıkar!
geçenlerde benim de tatil planım var, aslında birkaç yer düşünmüştüm. Geçen yaz Marmaris'e gitmiştim, orada hem deniz hem de tarihi yerler çok güzel. Bir gün tekne turu yapmıştık, harika manzaralar gördüm. Arkadaşlarım bu sene de Çeşme'yi öneriyor ama ben biraz farklı bir şeyler denemek istiyorum. Belki de doğa tatili yapıp kamp yapmayı düşünebilirim. Kısacası, bence tatil, ne yaparsan yap, keyif almakla ilgili. Umarım senin planların da harika olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.