Gündemden konu: tatil planı

Salı 21:48
Yine bir soruyla geldim :) Satıyorum & Arıyorum konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
ben geçen yaz ailemle tatil planı yaparken çok zorlanmıştım. Herkes farklı yerler öneriyordu, sonunda Antalya'ya gitmeye karar verdik. Baya güzel geçti, deniz, güneş, her şey harikaydı. Ama hemen öncesinde otel rezervasyonunu iyi yaptırmak lazım, bnc o konuda sıkıntı yaşamıştık. Arkadaşlarım da Bodrum'u öneriyor ama ben bir daha Antalya'yı tercih ederim. Umarım senin için de güzel ve keyifli bir tatil olur!
benim de tatil planlaması yaparekn çok kafa karışıklığım olmuştu. Geçen yaz ailemle Çeşme'ye gitmiştik, çok eğlendik. Plajları harika, restoranlar da öyle. Ama konaklama seçeneği bulmak zor olabiliyor, erken rezervasyon yaptırmak iyi bir fikir. Arkadaşlarım da Fthiye’yi çok öneriyor, ama ben Çeşme'yi çok sevdim. Umarım senin için de harika bir tatil olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.