Gündemden konu: tatil planı

Perşembe 01:48
Selamlar, Özel Günler, haftalar ! konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende hamilelikte bence tatil planı yaparken en önemli şey ne istediğine karar vermek. Ben geçen yaz ailemle birlikte Ege'de bir tatil yaptım, hem deniz hem de doğa harikaydı. Etrafta keşfedilecek çok yer vardı, özellikle köyler çok keyifliydi. Ama bazen sadece dinlenmek için bir yer bulmak da iyi geliyor. Arkadaşların önerileri de önemli tabii, ama senin neye ihtiyacın olduğu da bir o kadar önemli. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
bana göre benim de bir tatil planım var aslında. Geçen yaz, arkadaşlarımla birlikte Antalya'ya gitmiştik. Plajda güneşlenmek, akşamları da eğlenmek çok keyifliydi. Bazen büyük oteller yerine daha küçük, yerel yerlerde kalmak daha samimi bir deneyim sunuyor bence. Özellikle yerel yemekleri denemek harika bir deneyim olmuştu. Herkesin önerileri farklı ama senin ne istediğin en önemlisi. Umarım senin tatil planın da harika olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.