Gündemden konu: şehir değişikliği

Çarşamba 23:48
Merhaba kızlar, Özel Günler, haftalar ! konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de bir süre önce şehir değiştirdim, bence çok heyecan verici ama biraz da zorlayıcı. Yeni bir yerde sıfırdan başlamak, insanı hem mutlu ediyor hem de kaygılandırıyor. Yapıcak şeyler bulmak ve yeni arkadaşlar edinmek kolay olmuyor aslında. Ben, sosyal medya gruplarına katıldım ve yerel etkinliklere gitmeye başladım, bu sayede birkaç kişiyle tanıştım. Şehirdeki kafelerde çalışıp insanlarla sohbet etmek de fena değil. Umarım sen de güzel bir deneyim yaşarsın!
bende hamilelikte aa ben de şehir değiştirmiştim, gerçekten çok farklı bir deneyim. Başta biraz korkmuştum ama zamanla alıştım. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak gerçekten güzel. Ben de sosyal medya üzerinden etkinliklere katıldım, orada birçok insanla tanıştım. Ayrıca, yeni bir şeyler denemek için kendime meydan okumayı da sevdim. Bazen yalnız hissetsem de, bu süreçte kendimi daha fazla keşfettim. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.