Gündemden konu: şehir değişikliği

Pazartesi 20:48
Merhabalar, Mizah Geyik Sohbeti konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
uzun zamandır okuyordum sadece bende de şehir değişikliği deneyimi var. İstanbul'dan İzmir'e geçtim birkaç yıl önce. İlk başta biraz zorlandım açıkçası, her şey çok farklıydı. Ama zamanla alıştım. İnsanlar daha sıcak kanlı, hayat daha yavaş akıyor gibi geliyor. Burada yeni arkadaşlar edinmek de kolay oldu. Ama bazen İstanbul’un o kalabalığı ve enerjisini özlüyorum. Yani, bence şehir değişikliği hem zorlayıcı hem de çok öğretici bir deneyim. kolay gelsin
bayağı bende de şehir değişikliği oldu, Ankara’dan Antalya’ya geçtim bir süre önce. İlk başta sıcak hava beni biraz bunaltmıştı, ama sonra alıştım. İnsanlar daha rahat ve güler yüzlü geliyor burda. Plaja gidip deniz keyfi yapmak da cabası. Ama bazen Ankara'nın o düzenli yapısını özlüyorum, burası daha serbest ama bazen de karmaşa olabiliyor. Yani değişiklik her zaman iyi ama zorlukları da var. Umarım senin için her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.