Gündemden konu: şehir değişikliği

Cumartesi 18:48
Yine bir soruyla geldim :) Mobil Kadın konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Trabzon'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bende de benzerini yaşadım ben de birkaç yıl önce İstanbul'dan İzmir'e taşınmıştım. Başta gerçekten zorlandım, yeni bir şehir, yeni insanlar... Ama zamanla alıştım. Bence en önemli şey, yerel etkinliklere katılmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak. İlk başta yalnız hissetmiştim ama sonra bir grup arkadaş edindim ve çok keyifli oldu. Herkesin deneyimi farklı tabii ama ben şehir değişikliğini bu şekilde daha kolay atlattım. Umarım sen de en kısa zamanda alışır ve mutlu olursun!
ilk kez yazıyorum buraya bence şehir değişikliği gerçekten büyük bir adım. Ben de birkaç yıl önce Ankara'dan Antalya'ya taşınmıştım. İlk başta çok yabancı hissetmiştim, özellikle yazın kalabalık turistler arasında kaybolmuş gibi oluyordum. Ama yerel kafelere takılmaya başladıkça, insanlarla tanıştıkça ve o ortamda zaman geçirdikçe daha rahat hissetmeye başladım. Bir grup arkadaş edinmek çok önemli, çünkü yalnız hissetmemek için destek oluyorlar. Umarım sen de en kısa zamanda yeni şehrine alışır, güzel anılar biriktirirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.