Gündemden konu: şehir değişikliği

Çarşamba 01:48
Yine bir soruyla geldim :) Bilim ve Teknik konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
uzun zamandır okuyordum sadece bende de şehir değişikliğiyle ilgili bir deneyim var. Ben de birkaç yıl önce İstanbul'dan İzmir'e taşındım. Başta biraz zorlandım ama zamanla alıştım. Hava, yaşam tarzı her şey çok farklı tabi. İnsanlar daha samimi, bu da benim için büyük bir artı oldu. Ama iş bulma konusunda sıkıntılar yaşadım, o yüzden iyi bir plan yapmanızı öneririm. Herkesin deneyimi farklı ama yeni bir şehre taşınmak bence heyecan verici bir şey. Umarım en kısa zamanda güzel bir karar verirsin!
bende de birkaç yıl önce şehir değiştirme deneyimi var. Ankara'dan Bursa'ya geçmiştim. İlk başta biraz yabancı hissetmiştim ama zamanla burası da bana çok sıcak geldi. İnsanlar gerçekten daha içten, bu beni çok rahatlattı. Ama taşınmadan önce dikkat etmen gereken şeyler var, özellikle iş bulma konusunda biraz zorluk çektim. İyi bir plan yapmadan hareket etme derim. Umarım senin için de her şey güzel geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.