Gündemden konu: şehir değişikliği

Salı 13:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Mustafa Kemal Atatürk konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
ya ben bence şehir değişikliği gerçektn de büyük bir adım. Ben de birkaç yıl önce başka bir şehre taşınmıştım. Başta çok zorlanmıştım ama zamanla alıştım. Atatürk'ün idealleri ve düşünceleri üzerine konuşmak da çok keyifli bence, yeni bir çevrede bu konulara daha farklı bakış açılarıyla yaklaşabiliyorsun. Manisa'dan gelen bu konuda başka bir şehirdeyken daha çok şey öğrenme fırsatı buldum. Arkadaş çevresi de önemli, yeni insanlarla tanışmak gerçekten güzel. Umarım sen de en kısa sürede alışır ve keyif alırsın!
valla bence şehir değişikliği gerçekten de heyecan verici ama bir o kadar da zorlayıcı. Ben de birkaç yıl önce başka bir şehre taşındım ve ilk başta her şey çok yabancı gelmişti. Ama zamanla insan yeni bir çevreye alışıyor, hatta Atatürk’ün fikirleri üzerine tartışmak için farklı bakış açıları bulmak çok keyifli. Yeni insanlarla tanışmak, onların hayat hikayelerini dinlemek gerçekten insana farklı bir perspektif katıyor. Umarım sen de bu süreçte yeni dostluklar kurar ve keyif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.