Gündemden konu: şehir değişikliği

Perşembe 00:48
Merhaba kızlar, Tarih Köşesi konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mersin'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
ya ben bende de şehir değişikliği deneyimi var, aslında çok heyecan verici ama bir o kadar da zorlayıcı. Benim için en büyük zorluk, yeni bir çevryee alışmak olmuştu. İlk başta herkes yabancı gelmişti ama zamanla yeni arkdaşlar edindim ve alıştım. Mersin'den başka bir şehre geçtiğimde, yerel kültürü anlamak ve insanlarla kaynaşmak biraz zaman aldı ama sonunda çok keyif aldım. Bazen yeni bir şehir, yeni bir başlangıç gibi oluyor. Umraım sen de güzel bir deneyim yaşarsın!
ben de birkaç yıl önce şehir değiştirmiştim, çok ilginç bir deneyimdi. Başta yalnızlık hissi kapladı beni ama zamanla yeni insanlarla tanışmak çok hoşuma gitti. Mesela, ilk gittiğim yer de çok farklıydı, insanları ve kültürü anlamak zaman aldı ama sonunda çok keyif aldım. Yeni şehirdeki yaşam tarzı beni oldukça etkiledi. Bazen zorluklar da oluyor ama hepsi birer tecrübe. Umarım sen de bu süreçte güzel anılar biriktirirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.