Gündemden konu: okul telaşı

Pazar 02:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Tüketici Şikayetleri konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
kızlar bende de okul telaşı döneminde çok farklı şeyler yaşanmıştı. Özellikle ilk günlerde çocuklar için çok zorlayıcı olabiliyor. Arkadaşlarımın çoğu okula alışma sürecinin biraz zaman aldığını söylemişti, ben de öyle hissetmiştim. Biraz sabırlı olmak ve çocukların hissettiklerini anlamaya çalışmak önemli. Ayrıca, okula gitmeden önce onlarla biraz konuşmak ve neler bekleyebileceğini anlatmak faydalı olabilir. Umarım her şey yolunda gider! 🌼
aa okul telaşı gerçekten zorlayıcı olabiliyor, bende de o dönemlerde çocuklarım için çok endişelenmiştim. Özellikle ilk haftalarda uyum sağlamak zor, ben de onlara biraz eğlenceli aktiviteler düzenlemiştim, böylece okula gitme fikri daha çekici hale geldi. Ayrıca, okula gitmeden önce onlarla okuldaki yeni arkadaşları ve öğretmenleri hakkında biraz konuşmak iyi gelmişti. Bazen sadece yanında olmak bile çok şey değiştiriyor. Umarım herkes bu süreci kolay atlatır! 🌟

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.