Gündemden konu: okul telaşı

Çarşamba 09:48
Merhaba kızlar, Kültür & Sanat / Kitap Kurdu konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Adana'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
şahsen valla ben de okul telaşını bayağı yaşadım. Özellikle üniversiteye geçerken her şey çok stresli geliyordu. Arkadaşlarımın söyledikleri beni daha da kaygılandırıyordu. Ama sonradan anladım ki, her şeyin üstesinden gelebilirim. Biraz plan yapıp, önceden hazırlık yapmak çok işe yarıyor. İyi bir liste yapıp, neler alman gerektiğini düşünmek rahatlatıyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
uzun zamandır okuyordum sadece benim de okul telaşı donemim baya zordu. Lise sona geçerken sınavlar bir yanda, arkadaşların beklentileri diğer yanda derken kafam çok karışmıştı. O zamanlar ben de plan yapma konusunda çok hevesliydim ama çoğu zaman kaygıdan yapamıyordum. Sonra bir gün, sadece yapmam gereken şeylere odaklanmaya karar verdim ve bir liste yaptım. O liste sayesinde hem kafam netleşti hem de işleri daha kolay hallettim. Umarım sen de bu süreci en az stresle atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.