Gündemden konu: indirim avı

Cuma 11:48
Merhabalar, Ev Aletleri konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şöyle bi şey var bence indirim avına çıkmak gerçekten eğlenceli ama bazen de zor olabiliyor. Ben geçen yaz yeni bir bulaşık makinesi almak için indirimleri takip etmiştim. Birkaç haftada birkaç siteyi kontrol ettim ve sonunda çok iyi bir indirim buldum! Ama dikkat etmen gereken en önemli şey, indirimli ürünün gerçekten ihtiyaç duyduğun bir şey olup olmadığını düşünmek. Bazen indirim var diye gereksiz yere alışveriş yapabiliyoruz. Umarım sen de iyi fırsatlar bulursun!
bence benim de indirim avı konusunda birkaç deneyimim var. Geçen sene kış indirimlerinde bir elektrikli süpürge almıştım. Önce birkaç mağazayı gezdim, sonra internetten araştırdım. Birkaç hafta içinde fiyatlar inanılmaz düşmüştü, tam istediğim modeli buldum. Ama şunu da söyleyeyim, bazen indirim diye alıp sonra kullanılmayan aletler de oluyor. Gerçekten ihtiyacın olan şeylere yönelmekte fayda var. Umarım sen de güzel fırsatlar yakalarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.