Gündemden konu: indirim avı

Perşembe 00:48
Acaba sizde de oluyor mu, TV Salonu konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Malatya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
valla bende de indirim avına çıkmak çok keyifli. Geçen ay bir kaç şey almak için araştırma yapmıştım. Bazı sitelerde gerçekten iyi indirimler buldum, ama bazen de tam tersi oluyor, çok abartılı fiyatlar var. Arkadaşların dediklerine dikkat etmek lazım bence, herkesin deneyimi farklı. Benim en çok işime yarayan, indirim dönemlerini takip etmek oldu. Biraz sabır ve araştırma ile güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Umarım sen de istediğin indirimleri bulursun!
bende de benzerini yaşadım benim de indirim avı konusunda birkaç şeyim var. Geçen hafta bir arkadaşım online alışverişte %70 indirim buldu, bende hemen baktım ama çoğu ürün kalmadıydı. Bazen gerçekten iyi fırsatlar çıkıyor ama zamanında yakalamak lazım. Hatta bir ara bir uygulama yüklemiştim, indirimleri anında bildirim olarak gönderiyordu, baya işime yaradı. Siz de böyle şeyler denediniz mi? Umarım güzel indiriler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.