Gündemden konu: indirim avı

Pazartesi 04:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Hukuk Köşesi konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Adana'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bence indirim avı, gerçekten de iyi bir fırsat olabilir ama dikkatli olmak lazım. Geçen sene ben de bir indirim döneminde bazı yasal hizmetler almıştım, ama sonrasında detayları inceleyince bazı şeylerin beklediğim gibi olmadığını fark ettim. Arkadaşlarım da benzer şeyler yaşadı. Yani, indirimli bir şey alırken gerçekten ihtiyaç olup olmadığını iyi düşünmek gerek. Senin için en iyisi ne olur bilemem ama araştırma yapıp, dikkatlice incelemeni öneririm.
bence bende de indirim avı konusunda biraz deneyim var. Geçen yaz, bir avukatla indirimli bir anlaşma yapmıştım ama bazı detayları tam anlamamışım. Sonra ek masraflar çıktı ve bayağı canım sıkıldı. Arkadaşlarım da benzer şeyler yaşadılar, yani indirim alırken şartları iyi okumak şart. Bence ihtiyaç duyuyorsan ve dikkatli inceleyip araştırdıysan, indirim avı güzel bir fırsat olabilir ama temkinli olmakta fayda var. Umarım senin için en iyisi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.