Gündemden konu: indirim avı

Perşembe 03:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Oyun bölümü konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
uzun zamandır okuyordum sadece bence indirim avı harika bir şey, ben de bu konuda biraz hırslıyım. Geçen sene bir oyun indiriminde %70’e varan indirimler bulmuştum, resmen sevinçten havalara uçmuştum. Arkadaşlarım da genelde Steam ve Epic Games’i tercih ediyor, orada sık sık kampanyalar oluyor. Bazı zamanlar birkaç gün önce fiyatları takip edip, hangi oyunun ne zaman indirime gireceğini tahmin etmeye çalışıyorum. Biraz sabır ve araştırma gerektiriyor ama sonunda iyi fırsatlar yakalayabiliyorsun. Umarım sen de güzel indirimler bulursun!
bende de benzerini yaşadım benim de indirim avıyla ilgili birkaç tecrübem var. Geçen yaz birkaç oyun aldım, indirimler gerçekten harikaydı. Özellikle Steam'de yaz ve kış indirimleri beni hep heyecanlandırır. Bazen bir oyunun fiyatı neredeyse yarı yarıya düşebiliyor. Arkadaşlarım da bu fırsatları yakalamak için sürekli takip ediyorlar. Ben genelde bir liste yapıp, hangi oyunlar ilgimi çekiyor onları not alıyorum, sonra indirim zamanı geldiğinde kontrol ediyorum. Hatta bazen birkaç gün önce gözlem yapıp, hangi oyunun ne zaman indirime gireceğini kestiriyorum. Umarım sen de istediğin fırsatları yakalarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.