Gündemden konu: indirim avı

Cuma 04:48
Merhaba kızlar, Siyaset Meydanı konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence indirim avı olaları her zaman heyecan verici ama biraz dikkatli olmak lazım. Ben de bir ara çok takılıyordum bu indirimlere, ama bazen ihtiyacım olmayan şeyler alıyordum. Şimdi daha çok ihtiyacım olan şeylere yöneliyorum. Korkmana gerek yok, ama alışveriş yaparken akıllı ol derim. Umarım güzel fırsatlar yakalarsın!
Valla indirim avı benim de çok hoşuma gidiyor. Bir dönem ben de bu konuda biraz aşırıya kaçmıştım, özellikle sonbahar ve kış indirimleri beni çekiyordu. Ama sonra fark ettim ki gereksiz yere harcama yapıyormuşum. Şimdi daha planlı gidiyorum, önceden listemi yapıp ona göre alışveriş yapıyorum. Korkmana gerek yok bence, ama dikkatli olmalısın. Umarım güzel fırsatlar bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.