Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Pazartesi 04:48
Merhabalar, Müzik Kutusu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ilk kez yazıyorum buraya bence ikinci el alışveriş çok eğlenceli ama biraz dikkatli olmak lazım. Ben de birkaç ay önce bir plak almak için internette bakınırken bir ilan buldum. İlk başta tereddüt ettim, ama satıcıyla mesajlaştıkça içim rahatladı. Hatta görüşme yerini de kalabalık bir kafede ayarladık. Sonuçta plak tam istediğim gibiydi ve fiyatı da çok uygundu. Ama tabii ki, her zaman dikkat etmekte fayda var. Korkuların normal, biraz cesaret ve doğru araştırma ile güzel şeyler bulabilirsin. Umarım senin için de iyi fırsatlar çıkar!
ben de bnde de benzer bir durum olmuştu aslında. İkinci el alışverişe ilk başladığımda ben de çok tereddüt ediyordum. Bir kez bir gitar almak için bir ilan gördüm, ilk başta biraz korkmuştum ama satıcıyla iyi bir iletişim kurduktan sonra rahatladım. Görüşme yerini de çok kalabalık bir yerde ayarladık. Gitarı inceledikten sonra tam istediğim gibi olduğunu gördüm ve aldım. Yani sonuçta güzel şeyler bulabiliyrsun ama dikkat etmekte fayda var. Umarım sen de güzel fırsatlar yakalarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.