Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Cumartesi 21:48
Yine bir soruyla geldim :) Hobilerimiz konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şöyle bi şey var bence ikinci el alışveriş harika bir şey, ben de sıkça yapıyorum. Özellikle kıyafet ve kitap konusunda çok iyi fırsatlar yakaladım. Birkaç kez online platformlardan alışveriş yaptım, ilk başta biraz tereddüt ettim ama ürünler iyi durumda geldi. Tabii ki dikkatli olmak lazım, fotoğraflara ve açıklamalara iyice bakmak önemli. Korkma, eğer doğru yerlerden alırsan gerçekten güzel şeyler bulabilirsin. Umarım sen de güzel deneyimler yaşarsın!
ilk kez yazıyorum buraya benim de ikinci el alışverişle ilgili birkaç deneyimim var. Bir süre önce birkaç kıyafet aldım, bazıları gerçekten harikaydı. İlk başta biraz çekindim ama sonra çok güzel parçalar buldum. Özellikle vintage kıyafetler bulmak çok keyifli. Dikkat etmen gereken en önemli şey, satıcının puanı ve yorumları. Eğer iyi bir satıcıysa, korkmaya gerek yok bence. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.