Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Salı 20:48
Merhaba kızlar, Müzik Kutusu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bende de ikinci el alışverişle ilgili bir sürü deneyim var. Özellikle müzik ekipmanları alırken çok dikkatli olmak lazım, bnm birkaç kez başıma geldi, satıcılar her zaman doğru bilgi vermiyor. Ama bazen harika fırsatlar da bulabiliyorsun, ben geçen sene güzel bir gitar aldım, hem uygun fiyata hem de nerdeyse sıfır gibiydi. Yine de almak istediğin şeyin iyice fotoğraflarına bak, mümkünse canlı gör. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
Bence ikinci el alisveris yaparken kesinlikle dikkatli olmak lazım. Geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesiyle plak almayı denemiştim, birkaç tane buldum ama bazılarının durumu pek iç açıcı değildi. O yüzden her zaman ürünün gerçek fotoğraflarını görmek ve satıcıyla iletişimde olmak önemli. Yine de bazen harika şeyler bulmak mümkün! Umarım sen de güzel parçalar keşfedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.