Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Salı 09:48
Merhabalar, Özel Günler, haftalar ! konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bence ikinci el alışveriş harika bir şey! Ben de geçen yaz birkaç özel gün için hediyelik eşyalar aldım, çok uygun fiyatlara buldum. Hem bütçeyi sarsmadan güzel şeyler edinmek mümkün hem de geri dönüşüme katkı sağlıyorsun. Bir arkadaşımın evinde birkaç kez ikinci el pazarı düzenledik, çok keyifliydi. Özellikle vintage şeyler bulmak hoşuma gidiyor. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
Bende de ikinci el alışverişe karşı bir sevgi var! Geçen sene birkaç özel gün için harika hediyeler buldum, hem de çok uygun fiyatlara. Bazen Instagram'da veya yerel gruplarda satılan vintage eşyalar gerçektn çok ilginç olabiliyor. Bir arkadaşım da bu konuda çok hevesli, beraber gezip bakiyoruz, keyifli oluyor. Umarım sen de gzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.