Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Çarşamba 08:48
Acaba sizde de oluyor mu, Ev Aletleri konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de ikinci el alışveriş konusunda değişik deneyimler oldu. Mesela, geçen sene bir buzdolabı almıştım, çok uygun fiyata buldum ama birkaç küçük sorunu vardı. Onları hallettim ve şimdi çok memnunum. Diğer arkadaşlarım da genelde iyi şeyler söylüyor fakat dikkatli olmak lazım, bazıları tamir gerektirebilir. Yani bence araştırmak ve güvenilir satıcılardan almak önemli. Umarım herkes iyi fırsatlar bulur!
hmm ben de ikinci el alışveriş yapmayı seviyorum. Geçen yaz bir mikrodalga fırın almıştım, gayet uygun fiyata buldum. İlk başta tereddüt ettim ama satıcı güvenilir çıktı, fırın da harika çalışıyor. Bazen biraz şans gerekiyor ama bence iyi bir araştırma yaparsanız harika fırsatlar bulabilirsiniz. Arkadaşım da ikicni el bir çamaşır makinesi aldı, o da memnun kaldı. Umarım siz de güzel şeyler bulursunuz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.