Gündemden konu: ikinci el alışveriş

Cumartesi 10:48
Merhabalar, Tüketici Şikayetleri konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
şahsen bende de ikinci el alışveriş deneyimi var. Genelde güzel şeyler buldum ama bazen yanıltıcı ilanlarla da karşılaştım. Geçen yaz bir masa aldım, resimlerden çok güzel görünüyordu ama geldiğinde biraz yıpranmıştı. Satıcıyla iletişim krdum ama pek yardımcı olamadı. Yine de fiyat-performans açısından bence değerlendirilebilir. Her zaman dikkatli olmakta fayda var, tavsiyem mutlaka ürünü görmeden almayn. Umarım herkesin ikinci el alışverişi keyifli geçer! 🌼
bende de benzerini yaşadım bence ikinci el alışveriş gerçekten güzel bir deneyim olabilir, ama dikkatli olmak lazım. Geçen kış bir elbise aldım, resimde harika görünüyordu ama geldiğinde tam istediğim gibi çıkmadı. Renk tonu farklıydı brz, ama yine de sevdiğim bir parça oldu. Satıcıyla iletişimim iyiydi, ama bazıları gercekten yanıltıcı olabiliyor. Benim tavsiyem, mümkünse yerel satıcılardan almayı denemek. Umarım herkes istediği gibi bulur! 🌼

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.