Gündemden konu: ev dekorasyonu fikri

Salı 23:48
Selamlar, Bilim ve Teknik konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ev dekorasyonu konusunda bende bir kaç değişik şey denedim. Mesela, duvarları farklı renklerde boyamak evin havasını değiştiriyor bence. Geçen yaz bir odayı açık mavi yaptım, gerçekten ferah bir ortam oldu. Ayrıca, bitkiler de eklemek harika bir fikir, hem dekoratif hem de havayı temizliyor. Arkadaşların dediği gibi, herkesin zevki farklı ama bence önemli olan kendini iyi hissetmek. Umarım güzel fikirler bulursun!
Bence ev dekorasyonu gerçekten kişisel bir şey. Ben de birkaç ay önce evime biraz renk katmak istedm. Duvarlarda kullanmadığım bir kaç tabloyu asıp, oturma odasına biraz canlılık kattım. Ayrıca, aydinlatma çok önemli, led lambalarla farklı ambiyanslar yaratmak harika. Bir arkadaşım da bir köşe için küçük bir okuma alanı oluşturmuştu, ben de denemek istiyorum. Dediğin gibi, önemli olan içinde kendini iyi hissetmek. Umarım sen de güzel fikirler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.