Gündemden konu: ev dekorasyonu fikri

Perşembe 23:48
Acaba sizde de oluyor mu, Mustafa Kemal Atatürk konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bilmiyorum ama bende de evde Atatürk temalı bi köşe var, duvarda bi tablo asılı ve masada onun kitapları duruyor. Bence çok hoş bi hava katıyor eve. Misafirler geldiğinde hep dikkat çekiyor. Ayrıca, bi kaç yerel sanatçının yaptığı el yapımı objelerle de süsledim. Aydın'da bu tarz şeyler bulmak kolay aslında. Korkma, bence kendi tarzını yansıtmak önemli, ne kdr farklı olursa o kadar güzel.
bana göre bence evde Atatürk temalı bir köşe oluşturmak harika bir fikir. Benim evimde de var, küçük bir masa üzerine onun bir resmi ve yanında çiçekler var. Misafirler geldiğinde hemen dikkatlerini çekiyor. Ayrıca, onun kitaplarını da sergilemek çok anlamlı. Korkma, sen de kendi tarzını yansıtan şeyler ekleyebilirsin. Bazen basit objeler bile çok şey anlatıyor. Umarım senin için de keyifli bir süreç olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.