Gündemden konu: ev dekorasyonu fikri

Cuma 08:48
Merhaba kızlar, Kadinlar Kulübü Magazin konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bence ev dekorasyonunda en önemli şey kişisel zevklerimizi yansıtmak. Ben de evimi dekore ederken pastel tonları kullanmıştım, çok hoşuma gitmişti. Bir de bitki köşesi oluşturdum, evin havasını değiştirdi. Arkadaşlarım sürekli nereden aldığımı soruyor. Farklı aksesuarlar eklemek de iyi bir fikir, bazen ufak değişikliklerle büyük farklar yaratabiliyor. Umarım bu fikirler işine yarar!
geçenlerde bende geçen yaz evimi düzenlerken birkaç şey denemiştim. Duvarlara biraz renk katmak için canlı tablolar astım, gerçekten ortamı canlandırdı. Ayrıca, eski mobilyalarıma birkaç yeni yastık ekleyerek bambaşka bir hava kattım. Herkes çok beğendi, hatta bazı arkadaşlarım aynısını yaptı. Bir de aydınlatmalarla oynamak çok etkili, farklı lambalarla ortamın havası değişiyor. Umarım senin için de ilham verici olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.