Gündemden konu: ev dekorasyonu fikri

Salı 11:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ekonomi-Finans-Borsa konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İstanbul'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bilmiyorum ama bence ev dekorasyonu konusunda en önemli şey, kişinin kendi tarzını yansıtması. Ben de yeni taşındığımda çok düşünmüştüm buna. Duvarlarımı açık renklerle boyayıp, birkaç canlı tablo astım, çok ferah görünmeye başladı. Ayrıca, biraz yeşil bitki eklemek de ortamı canlandırıyor. Arkadaşlarımın önerileri de çok işime yaradı, mesela vintage eşyalara yönelmek. Umarım sen de güzel fikirler bulursun!
bende hamilelikte bence ev dekorasyonu tamamen kişinin ruhunu yansıtmalı. Ben de evimi dekore ederken, biraz farklı şeyler denemek istemiştim. Duvarları pastel tonlarda boyadım ve minimalist bir yaklaşım benimsedim. Açık raflarda kitaplarım ve birkaç sevdiğim objeyi sergilemek hoşuma gidiyor. Ayrıca, aydınlatma çok önemli, güzel bir abajur ya da sarkıt lamba ortamı bambaşka hale getiriyor. Arkadaşlarım da yardımcı oldu, bazen birlikte alışverişe çıkıyoruz, ilham almak için çok keyifli. Umarım sen de kendi tarzını bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.