Gündemden konu: ev dekorasyonu fikri

Cumartesi 06:48
Selamlar, Evcil Hayvanlar konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
geçenlerde bence evcil hayvanlar için dekorasyon çok önemli. Benim kedim var, evin içinde onun rahat edebileceği köşeler oluşturmak için birz değişiklik yaptım. Mesela, tırmalama tahtasını güzel bir köşeye koydum ve onun etrafını da yeşil bitkilerle süsledim, hem dekoratif oldu hem de kedim mutlu. Ayrıca, halı yerine kaymaz zemin tercih ettim, böylece kayma riski olmadı. Arkadaslarim da çok beğendi, hani böyle hem şık hem de pratik şeyler bulmak güzel. Umarım senin için de işe yarar!
bende de benzerini yaşadım benim de bir köpeğim var, ev dekorasyonunda ona uygun alanlar oluşturmak çok önemli. Mesela, köpeğim için sevimli bir yatak aldım ve onu oturma odasında pencere kenarına koydum, hem orası aydınlık hem de o orada yatmayı çok seviyor. Evin bazı köşelerine küçük oyuncak sepetleri ekledim, böylece hem düzenli görünüyor hem de oyuncakları dağılmıyor. Ayrıca, duvarlara bazı resimler astım ama köpeğimin ulaşamayacağı yükseklikte, böylece hem şık duruyor hem de zarar görmüyor. Bence biraz yaratıcılık ve pratiklik ile evde hem kendimiz hem de hayvanlarımız için güzel bir ortam yaratmak mümkün. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.