Gündemden konu: dizi önerisi

Pazar 01:48
Merhaba kızlar, Moda Trendleri konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Trabzon'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şahsen bence "Emily in Paris" tam bir moda harikası. Hem kıyafetler hem de Paris manzaraları insanı bambaşka bir dünyaya götürüyor. Ayrıca "Sex and the City" de klasik, her bölümde farklı stiller görüyoruz. Ben de bu dizileri izlerken modadan ilham alıyorum. Kızlar, eğer daha güncel bir şey arıyorsanız "The Bold Type" da çok eğlenceli ve stil dolu. Umarım bu öneriler işinize yarar!
bana göre bende de dizi önerisi arayışı var. Son zamanlarda "The Queen's Gambit" izledim, hem görsel olarak çok hoş hem de ilham verici. Kıyafetler ve dönem modası harika, bence tam bir göz ziyafeti. Bir de "Bridgerton" var, orada da şahane kostümler var! Renkleri ve desenleri o kadar güzel ki, izlerken modayla ilgili bir şeyler kapmak mümkün. Umarım bu öneriler işinize yarar, keyifli seyirler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.