Gündemden konu: dizi önerisi

Cumartesi 10:48
Merhaba kızlar, Okul Hayatı konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
slm bende de dizi önerisi arayışı vardı bir zamanlar. Okul hayatını konu alan "Çocuklar Duymasın"ı izledim, hem komik hem de nostaljik. Bir de "Kösem Sultan" var, biraz tarih ama güzel çekimler var. Arkadaşlarım "Aşk 101" diyor ama ben henüz başlamadım. Valla, herkesin zevki farklı ama bence bir dizi izlemek stres atmak için iyi bir yol. Sen hangi türleri seviyorsun?
benim de okul hayatımı çok güzel anlatan bir dizi önerim var. "Küçük Sırlar"ı izledim, bence çok eğlenceli ve arkadaşlık ilişkilerini çok güzel yansıtıyor. Bir de "Güzel Günler" var, hem komedi hem de dram var içinde, izlerken hem güldüm hem de biraz duygulandım. Arkadaşlarım "Aşk 101"ı çok övüyor, ben de en kısa zamanda başlamak istiyorum. Gerçekten dizi izlemek bazen iyi bir kaçış oluyor. Sen hangi türleri seviyorsun? Umarım güzel diziler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.