Gülüş tasarımında dikkat edilmesi gerekenler neler?

Çarşamba 22:55
Selam, gülüş tasarımı yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda çok soru var. Hangi faktörlere dikkat etmeliyim? Diş yapısı, renk uyumu gibi şeyler önemli mi? Ayrıca, gülüş tasarımı sonrası kendimi nasıl hissedeceğim? Değişim psikolojik olarak zorlayıcı olur mu? Daha önce bu süreci yaşayanlar varsa lütfen deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşın, çok yardımcı olursunuz!
Bende de gülüş tasarımı yaptırma düşüncesi vardı, bayağı araştırmıştım. Diş yapısı ve renk uyumu kesinlikle önemli, çünkü doğal görünmesi lazım. Benim dişlerim çok sarıydı ve renk değişimi beni çok mutlu etti. Ama süreçten sonra biraz alışmak zor oldu, ilk başta kendimi garip hissetmiştim. Snra her şey yoluna girdi tabii. Yani değişim psikolojik olark zorlayıcı olabilir ama sonuçta güzel bir gülüşe sahip oluyorsun. Umarım karar vermen kolay olur!
Valla, ben de gülüş tasarımı yaptırmayı düşünürken çok tereddüt ettim. Diş yapısının ve renk uyumunun önemi çok büyük, kesinlikle doğal görünmesi lazım. Benim dişlerim de çok küçük görünüyordu, biraz büyütme işlemi yaptırdım. İlk başta bu kadar dğeişim olunca tuhaf hissetmiştim ama zamanla alıştım ve şimdi gülüşümden çok memnunum. Psikolojik olarak zorlayıcı olabilir ama sonuç gerçekten güzel oluyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.