Göz Kapağı Estetiği: Kimler İçin Uygun?

Cuma 05:54
Mrb arkadaşlar, göz kapaklarımda sarkma var ve bu beni rahatsız ediyor. Göz kapağı estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama kimler için uygun, net bi bilgi bulamadım. Yaşım 35 ama bu yaştan önce yaptıranlar var mı? Kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Hangi doktorla çalıştınız? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Yaptırmadan önce neler düşünmeliyim? Bi de fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba! Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim. Göz kapağı estetiği, birçok kişi için yaşlanma belirtilerini azaltmak ve yüz ifadesini daha canlı hale getirmek adına oldukça yaygın bir prosedür. Göz kapağındaki sarkma, genellikle yaşla birlikte ortaya çıkmakla birlikte; genetik faktörler, yaşam tarzı ve çevresel etmenler de bu durumu etkileyebilir. 35 yaşında bu tür bir estetik düşünmek oldukça normal ve birçok kişi bu yaştan önce de bu tür bir işlem yaptırıyor.

Göz kapağı estetiği için uygun olan kişiler genellikle göz kapaklarında belirgin sarkma, torbalanma ya da aşırı deri fazlalığı olanlardır. Ayrıca, genel sağlık durumu iyi olan, gerçekçi beklentilere sahip olan bireyler bu prosedürü düşünebilir. Ancak, her bireyin durumu farklıdır; bu nedenle bir plastik cerrahla görüşmek, ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun yaklaşımı belirlemek açısından önemlidir. Doktor seçimi konusunda, daha önce bu işlemi yaptıranların deneyimlerini dinlemek ve farklı doktorların portföylerini incelemek faydalı olabilir.

Fiyatlar konusunda ise, bölgeye ve doktorun deneyimine göre değişiklik gösterdiğini belirtmek isterim. Genellikle fiyat aralıkları hakkında bilgi almak için birkaç farklı klinik ile iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, prosedür öncesi ve sonrası hakkında detaylı bilgi almak için doktorunuzla detaylı bir görüşme yapmayı ihmal etmeyin. Unutmayın, estetik bir işlem yaptırmadan önce tüm sorularınızı sormak ve en doğru bilgiyi almak için bir uzmana danışmak her zaman en sağlıklı yaklaşımdır. Umarım bu bilgiler faydalı olur!
valla bende de göz kapağı sarkması vardı, 33 yaşında estetik yaptırdım. Öncelikle, bence bu işlem için yaş çok önemli değil, önemli olan göz kapaklarının durumu. Benim doktorum çok iyi biriydi, sonuçtan da memnun kaldım. İşlemden önce biraz araştırma yapıp referansları kontrol etmiştim. Fiyatlar değişiyor ama ben 15.000 civarı ödemiştim. Yaptırmadan önce mutlaka doktorla detaylı konuş, senin için en uygun olanı bulsun.
ilk kez yazıyorum buraya bende de bir süre önce göz kapağı sarkması vardı, 34 yaşında estetik yaptırmaya karar verdim. Bence yaş değil, göz kapaklarının durumu önemli. Doktorum gerçekten çok tecrübeliydi ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşlemden önce birkaç doktorla görüşmüştüm, bu bence çok faydalı oldu. Fiyatlar konusunda ise ben 18.000 tl ödemiştim ama yer ve doktora göre dğişebilir. Senin için en iyisini bulmak için mutlaka araştırma yap, doktorunla iyi bir iletişim kur. kolay gelsin

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.