Göz Kapağı Estetiği: Deneyimlerinizi Paylaşın!

Salı 21:49
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda göz kapağı estetiği konusunu çok fazla düşünüyorum. Gözlerim yorgun ve bu durumdan gerçekten rahatsızım. Daha genç ve enerjik görünmek istiyorum ama bu işlem hakkında çok fazla soru işaretim var. Bu estetik operasyona girmeyi düşünen ya da bu işlemi yaptırmış olan var mı? Lütfen deneyimlerinizi ve süreçle ilgili önerilerinizi paylaşın! Ayrıca, iyileşme süreci hakkında bilgilendirici yorumlarınızı da bekliyorum.
Bnde de göz kapağı düşüklüğü vardı ve gerçekten çok rahatsız oluyordum. Geçen yıl estetik yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. İlk bşata biraz tedirgindim ama doktorum her şeyi çok iyi anlattı. İyileşme süreci biraz sancılı geçti ama sonuçta genç bir görünüm elde ettim. Şu an hiç pişman değilim, bence denemeye değer. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Aa ben de bu konuyu çok düşünmüştüm. Göz kapaklarımda sarkma vardı ve bu beni gerçekten rahatsız ediyordu. Geçen yaz bir operasyon geçirdim, başta biraz korktum ama doktorum çok iyi biriydi ve her şeyi açıkladı. İyileşme süreci biraz zaman aldı ama sonuç gerçektn harika oldu, kendimi çok daha genç hissediyorum. Eğer bu işlemi yaptırmayı düşünüyorsan, bence denemeliisn. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.