Göz Kapağı Estetiği: Deneyimleriniz Neler?

Çarşamba 22:19
Mrb arkadaşlar, göz kapağı estetiği düşünmeye başladım ama kafamda çok soru var. Aslında, bu operasyondan sonra gerçekten ne değişiyor? Gözler daha genç görünüyor mu? Ayrıca, iyileşme süreci nasıl geçiyor? Bazen korkyorum, sonuçlar tatmin edici olmazsa diye. Kimi arkadaslarim yaptırdı ve çok memnun kaldılar ama yine de sizin deneyimlerinizi duymak isterim. Yaptıranlar varsa, sürecinizi ve sonuçları paylaşır mısınız? İyi yorumlar, kötü tecrübeler de olabilir. Teşekkürler! 😄
Bence göz kapağı estetiği gerçekten de yüzün ifadesini değiştirebiliyor. Ben de 2 sene önce yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Gözlerim daha canlı ve genç görünüyor. İyileşme süreci biraz zorluydu ama doktorumun önerilerine uyduğum için çabuk toparlandım. Biraz şişlik ve morluk oluyor ama 1-2 haftada geçiyor. Sonuçların tatmin edici olmayacağı korkusu doğal ama bence eğer gerçekten ihtiyacın varsa, denemekten çekinme. Umarım herkes için en iyisi olur!
Aa ben de göz kapağı estetiği yaptırmayı çok düşünmüştüm. Sonunda geçen sene karar verdim ve yaptırdım. Gerçekten gözlerim daha genç ve dinamik görünüyor, bu çok hoşuma gitti. İyileşme süreci biraz zorluydu ama 1 hafta içinde toparlandım. İlk günlerde şişlik oluyor, ama zamanla geçiyor. Sonuçtan memnun kalmak için iyi bir doktor seçmek önemli. Eğer gerçekten istiyorsan, bence denemelisin. Herkes için en iyisi olur umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.