Gezelim Görelim — okul telaşı

Perşembe 14:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Gezelim Görelim konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Adana'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bende de valla okul telaşı zor bir şey ya, ben de geçen sene çok stres yapmıştım. Özellikle ilk günler çok yoğun geçiyor, çocuklar için de bizler için de. En iyisi bence her şeyden önce bir plan yapmak. Benim arkadaşım her sabah ne giyeceğini önceden seçiyordu, baya işe yaradı. Ayrıca, çocuklarla o gün neler yapacaklarını konuşmak da onları rahatlatıyor. Unutmayın, her şey bi şekilde yoluna giriyor. Umarım her şey yolunda gider! 🌼
hmm okul telaşı gerçekten çok zorlayıcı bir dönem. Ben de çocuklarım okula başlamadan önce çok kaygılandım, hatta bazen geceleri uyuyamazdım düşünmekten. Bence en önemlisi onları rahatlatmak, çünkü biz ne kadar stresli olursak onlar da o kadar etkileniyor. Benim yöntemim, her akşam bir önceki günün güzel anılarını konuşmak oldu, böylece okula gidecekleri gün daha pozitif düşünmeye başladılar. Bir de okula gitmeden önce onlarla birlikte biraz oyun oynamak da işe yarıyor. Umarım herkes bu süreci en iyi şekilde atlatır! 🌸

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.