Genital Estetik sonrası iyileşme süreci nasıl geçti?

Salı 06:48
Herkese selam, Uzun süredir Genital Estetik konusunu araştırıyorum. işe dönüş süresi önemli aşamasındayım, İzmir'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
hmm ben de geçtiğimiz yıl genital estetik yaptırdım. İyileşme sürecim biraz zorlu geçti ama zamanla her şey yoluna girdi. İlk birkaç gün gerçekten rahatsız ediciydi ama doktorumun önerdiği bakım ile rahatladım. Ben İzmir'de bir klinikte yaptırdım, doktorum oldukça deneyimliydi ve her aşamada yanımda oldu. Gizli maliyet falan da çıkmadı, her şey baştan netti. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
kızlar ben de geçen yaz genital estetik yaptırdım. İyileşme sürecim biraz sıkıntılıydı ama sonunda her şey yoluna girdi. İlk hafta çok dikkatli olman gerekiyor, gerçekten hassas bir dönem. Benim gittiğim klinik İzmir'deydi, doktorum oldukça ilgiliydi ve her soruma cevap verdi. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey baştan belliydi. Umarım senin için de her şey güzel geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.