Genital Estetik sonrası iyileşme süreci nasıl geçti?

Cumartesi 05:48
Selamlar, Uzun süredir Genital Estetik konusunu araştırıyorum. doktor önerisi arıyorum aşamasındayım, İstanbul'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de genital estetik yaptırma düşüncesi vardı, araştırmalarım sırasında birkaç doktorla görüşmüştüm. Sonunda bir klinikte karar kıldım ve iyileşme sürecim oldukça iyi geçti. İlk günler biraz rahatsızlık hissettim ama doktorun önerilerine uyduğum için hızlı toparlandım. Gizli maliyetle de karşılaşmadım, her şey baştan netti. Eğer İstanbul'daysanız, birkaç doktor daha tavsiye edebilirim. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bende de benzerini yaşadım bende de genital estetik yaptırma düşüncesi vardı, çok araştırdım. Sonunda bir klinik buldum ve orada yaptırdım. İlk birkaç gün biraz acı hissettim ama zamanla geçti. Doktorun verdiği bakımlara harfiyen uyduğum için iyileşme sürecim hızlı oldu. Gizli maliyetle de karşılaşmadım, her şey baştan belliydi. İstanbul'daysanız, bana özelden yazarsan daha fazla bilgi verebilirim. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.