Genital Estetik öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Salı 19:48
Yine bir soruyla geldim :) Uzun süredir Genital Estetik konusunu araştırıyorum. öncesi sonrası fotoğraf bakıyorum aşamasındayım, Antalya'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Hug 🌸
bana göre ben de bu konuyu çok araştırmıştım, bir süre önce genital estetik yaptırdım. Gittiğim klinik gerçekten çok iyi çıktı, doktorum çok ilgiliydi ve her şeyi açıkça anlattı. Öncesinde biraz tereddüt etsem de, sonuçlar beni çok mutlu etti. Gizli maliyet falan olmadı, herşey baştan netti. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
hmm bende de bu konuyla ilgili benzer bir süreç yaşandı. Geçen yıl genital estetik yaptırdım ve gittiğim yer Antalya'daydı. Doktorum çok deneyimliydi, her şeyi açıkça anlattı ve sürecin her aşamasında yanımdaydı. Sonuçlar gerçekten harika oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum. Gizli maliyet de çıkmadı, her şey baştan belliydi. Umarım sen de istediğin gibi bir deneyim yaşarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.