Gebelik Öncesi Hazırlık: Ne Yapmalıyım?

Çarşamba 22:46
Bazen bu sürecin zorlu ve karmaşık olabileceğini düşünüyorum. Hangi vitaminleri almalı, ne tür bir diyete geçmeliyim? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim! Belki bir çoğumuzun kafasında benzer sorular vardır. Hadi, bu konuda sohbet edelim!
Bende de gebelik öncesi hazırlık süreci biraz karmaşık gelmişti. Özellikle vitaminler konusunda çok kafa karışıklığı yaşadım. Ben folik asit almayı ihmal etmemeye çalıştım, doktorum da önerdi. Diyet olarak ise bol sebze, meyve ve tam tahıllara yöneldim, bu beni daha enerjik hissettirdi. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Benim de gebelik öncesi hazırlık sürecim biraz karmaşık geçmişti. Vitaminler konusunda bende de karışıklık olmuştu ama doktorumun tavsiyeleri çok yardımcı oldu. Folik asit dışında D vitamini de almayı unutmamaya çalıştım, o da önemliymiş. Diyetimde ise işlenmiş gıdalardan uzak durup organik beslenmeye özen gösterdim. Bu süreçte kendimi daha iyi hissettim. Umarım sen de rahat bir süreç geçirirsin!
uzun zamandır okuyordum sadece bnde de bu süreçte kafa karışıklığı olmuştu. Öncelikle folik asit almak çok önemli, ben doktorumun önerdiği şekilde başladım. Ayrıca sağlıklı bir beslenme düzeni kurmak da şart, ben daha çok sebze ve meyve tüketmeye özen gösterdim. Kendimi iyi hissetmek için düzenli yürüyüşler yapıyordum, bu da hem ruhsal hem fiziksel olarak faydalı oldu. Biraz araştırma yapıp, ihtiyaç duyduğum vitaminleri öğrenmekte fayda var. güzel günler
slm ben de bu süreçte çok tereddüt yaşadım. İlk olarak doktorumla görüşüp hangi vitaminleri almam gerektiğini öğrendim, folik asit ile başladım. Beslenmeme dikkat ettim, protein ve lif açısından zengin gıdalar tercih ettim. Ayrıca stresi azaltmak için meditasyon yapmaya başladım, bu da bana çok iyi geldi. Hatta bir gün, arkadaşımın tavsiyesiyle yoga dersi aldım, gerçekten faydasını gördüm. Umarım siz de en kısa sürede istediğiniz sonuca ulaşırsınız!
bende de benzerini yaşadım ben de bu süreçte bayağı araştırma yapmıştım. Öncelikle doktorumla konuşup folik asit almaya başladım, gerçekten çok önemli. Beslenme konusunda ise, daha çok organik sebze ve meyve tüketmeye özen gösterdim. Ayrıca, strei azaltmak için yürüyüş yapmayı da ihmal etmedim, açık havada olmak her zaman iyi geliyor. Bu arada, su içmeyi de unutmamak laızm, vücudu iyi hidrasyon çok önemli. Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberlere ulaşırız!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.