Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Cumartesi 04:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ben 37 yaşındayım, doktor randevusu bulamadım durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Hug 🌸
Merhaba, Gizem Şahin 51 buradayım. Hamilelik konusunda ben de başlangıçta çok tereddüt yaşamıştım. İlk adım olarak bir kadın doğum uzmanına gitmek istemiştim ama randevu bulmak gerçekten zorlayıcıydı. Ben de biraz internetten araştırdım ama senin gibi çelişkili bilgilerle karşılaştım. Sonunda bir arkadaşımın önerisiyle başka bir hastaneye gittim ve çok daha iyi bir deneyim yaşadım. Doktorum çok ilgiliydi ve her şeyi detaylıca anlattı. Umarım sen de en kısa zamanda iyi bir doktora ulaşabilirsin! Hug 🌸
Merhaba, ben de 36 yaşındayken hamile kaldım ve senin gibi randevu bulmakta zorlandım. İlk başta ben de internetten bilgi toplamaya çalıştım ama gerçekten kafamı karıştırmıştı. Sonunda bir arkadaşımın önerisiyle bir kadın doğum uzmanına gitmiştim ve orada çok detaylı bir muayene olmuş, tüm sorularımı rahatça sormuştum. Bu süreçte destek almak çok önemli, umarım sen de en kısa zamanda iyi bir doktora ulaşabilirsin! Hug 🌸

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.