Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum hakkında deneyimim — süreç hakkında kafam karışık

Çarşamba 21:48
Yine bir soruyla geldim :) Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum başlığına yazmak istedim çünkü süreç hakkında kafam karışık. Ankara'de yaşıyorum, 24 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba, ben de gebelik sürecim boyunca birçok soru işaretiyle boğuştum. İlk başta gittiğim hastane biraz yoğun olduğu için doktorum detay vermekte zorlandı ama sonrasında başka bir özel kliniğe geçiş yaptım ve orada daha fazla bilgi alabildim. Ankara'da bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim, oldukça memnun kaldım. Sen de belki tanıdıklarından ya da forumdan öneri alarak başka bir doktora gitmeyi düşünebilirsin. Unutma, kafandaki sorulara cevap bulmak çok önemli!
Merhaba, ben de bu süreçte birçok soru yaşadım. İlk doktorum da pek detay vermediği için kendimi güvensiz hissetmiştim. Sonra bir arkadaşımın önerisiyle başka bir özel hastaneye geçtim ve orada gerçekten çok daha fazla bilgi alabildim. Doktorum beni dinledi ve her şey hakkında detaylıca açıkladı. Ankara'da iyi bir doktor bulmak önemli, bence sen de tanıdıklarından öneri alarak başka bir yere gitmeyi düşünebilirsin. Sorularının yanıtsız kalmaması gerçekten çok önemli!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.