fiyat araştırması yapıyorum için doktor arıyorum

Pazar 11:48
Acaba sizde de oluyor mu, Uzun süredir Yüz Estetiği konusunu araştırıyorum. fiyat araştırması yapıyorum aşamasındayım, Balıkesir'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de bende de yüz estetiği ile ilgili araştırmalar yaparken fiyatları çok merak etmiştim. Geçen sene İstanbul'da bir klinikte işlem yaptırdım. Oradaki doktorun yaklaşımı çok hoşuma gitmişti, ama fiyatlar biraz yüksek gelmişti. Gizli maliyet falan çıkmadı ama ben işlem öncesi her şeyi netleştirmiştim. Balıkesir'de giden bir arkadaşım da var, o da memnun kaldı. Belki onunla iletişime geçebilirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
hmm bende de bi süre önce yüz estetiği düşüncesi vardı. Fiyat araştırması yaparken çok fazla klinik gezmiştim. En son İzmir'de bi doktorla görüşmüştüm, fiyatı makuldü ama biraz daha düşünüp karar vermek istedim. Orada gizli maliyet çıkmadı ama bazı yerlerde ekstra ücretler olabiliyor, dikkat etmek lazım. Balıkesir'de giden arkadaşım da var, onun deneyimi iyiymiş. Belki onunla da konuşabilirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.