fırınsız tarif tarifi paylaşmak istiyorum

Pazartesi 18:48
Merhaba kızlar, Yemek Tarifleri konusunda fırınsız tarif denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Aydın'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de benzerini yaşadım bende de fırınsız tarifler denemek çok keyifli oluyor. Geçen hafta fırınsız kek yaptım, gerçekten çok güzel oldu. Malzemeler de basit, yumurta, un, şeker ve yoğurtla hazırladım. Püf noktası olarak, hamuru çırparken hava aldırmaya dikkat etmiştim, böylece daha kabarık oldu. Senin tarifinde hangi malzemeler var? Merak ettim, belki ben de denerim. Umarım güzel sonuçlar alırsın!
bilmiyorum ama ben de fırınsız tarifler denemeyi çok seviyorum. Geçenlerde fırınsız mücver yaptım, o da harika oldu. Kabak, havuç ve unla hazırlıyorsun, üstüne biraz peynir de ekleyince süper bir lezzet çıkıyor. Püf noktası olarak, malzemeleri iyice suyunu sıkmadan karıştırmak önemli bence, yoksa sulanıyor. Tarifte hangi malzemeler var çok merak ettim, belki ben de seninkini denemek isterim! Güzel tarifler yapmanı dilerim.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.