Evimi daha ferah göstermek için ne yapabilirim?

Çarşamba 20:23
Mrb arkadaşlar, evimi daha ferah ve aydınlık göstermek için neler yapabilirim? Bazen biraz sıkışık hissediyorum ve o yüzden ferah bir ortam istiyorum. Duvar rengi değiştirsem mi, yoksa aydınlatma mı önemli? Belki de daha az eşya ile daha düzenli bir görünüm elde edebilirim? Hangi renkler daha iyi sonuç verioyr? Sizlerin deneyimleri neler? Yorumlarınızı bekliyorum! 😊
Bence evdki aydınlatma çok önemli! Ben de önceki evimde sıkışık hissediyordum, sonra büyük bir ayna ekleyince gerçekten ferahladı. Duvar rengini açık tonlara çevirmek de iyi bir fikir, beyaz ya da pastel renkler ferah bir hava katıyor. Aynı zamanda, fazladan eşyaları azaltmak da düzenli bir görünüm sağlıyor. Umarım bu öneriler işine yarar!
Valla ben de benzer bir durum yaşadım. Evdeki eşyaları azaltmak gerçekten işe yarıyor, ben de fazladan olanları atınca daha düzenli bir alan oluştu. Duvar rengi olarak açık mavi veya beyaz tonları bence çok güzel bir seçenek. Aydınlatmayı artırmak için de led lambalar kullanabilirsin, hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de ortamı aydınlatıyor. Umarım senin için de güzel bir değişim olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.