Evde Kendin Yap Projeleri: Hangi Malzemelerle Başlayabilirim?

Çarşamba 21:39
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda evde daha fazla vakit geçirmeye başladım ve kendin yap projelerine merak sardım. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hangi malzemeleri almalıyım? Belki birkaç basit proje önerisi olan vardır aranızda? Mesela, eski tişörtlerden nasıl torba yapabilirim ya da evdeki mumları nasıl değerlendirebilirim? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, belki birlikte yeni projeler buluruz!
Aa ben de evde kendin yap projelerine merak sardım son zamanlarda! İlk olarak, eski tişörtlerden torba yapma işine giriştim. Tişörtün alt kısmını kesip, üst kısmını dikecek şekilde katlıyorsun, oldukça basit ve kullanışlı oluyor. Ayrıca evdeki mumları değerlendirmek için eski mumların kalıntılarını eritip, yeni bir kalıba dökebilirsin. Güzel bir parfüm ekleyip, şık bir mum yapmış olursun. Malzemeler olarak makas, ip, eski tişörtler ve kalıplar yeterli. Hadi, sen de dene!
Bende de bu tarz projelere merak sarmıştım! Eski tişörtlerden torba yaparken ben de önce tişörtün kollarını kesmiştim, sonra alt kısmını katlayıp dikip torba haline getirmiştim. Çok pratik oluyor! Mumlar için ise, ben kalıntıları eritip, eski bir kahve fincanına dökmüştüm. Hem şık bir dekor oldu hem de eski mumları değerlendirmiş oldum. Başlamak için makas, ip ve birkaç eski t-shirt yeterli. Umarım sen de keyif alarak yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.