Evcil Hayvanlar — tatil planı

Çarşamba 04:48
Merhabalar, Evcil Hayvanlar konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
uzun zamandır okuyordum sadece bende de evcil hayvan var, kedim var özellikle tatil planı yaparken hep bir endişe oluyor. Geçen yaz ben de tatile gitmek zorunda kaldım, kedimi bırakacak yer bulmak zor oldu. Arkadaşlarımın önerdiği bir pet oteli buldum, çok iyi baktılar. Ama yine de gitmeden önce bir kaç kez ziyaret ettim, kedimin oraya alışmasını sağladım. Senin için de en iyisi o şekilde olabilir. Umarım en kısa zamanda güzel bir tatil yaparsın!
hmm benim de bir köpeğim var, tatil planı yaparken hep endişeleniyorum. Geçen yaz ben de tatile gitmiştim ve köpeğimi bırakacak yer bulmak zor oldu. Sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle güvenilir bir pet oteli buldum. Oraya götürdüm, birkaç gün önceden tanıştırdım köpeğimi, iyi alıştı. Sen de böyle bir şey yapabilirsin, önceden ziyaret etmek iyi bir fikir. Umarım sen de güzel bir tatil yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.