ev dekorasyonu fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çarşamba 14:48
Acaba sizde de oluyor mu, Satıyorum & Arıyorum konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bayağı bence ev dekorasyonu gerçekten kişisel bir şey, ama birkaç şey var ki hepsinde işe yarıyor. Ben de geçtiğimiz yaz evimi yenilemek istedim, duvarları pastel tnolarda boyadım ve birkaç bitki ekledim. Gerçekten ortamı ferahlatıyor. Ayrıca açık raflar kullanmak da bence güzel bir fikir, hem dekoratif hem de pratik. Arkadaşların fikirleri de önemli ama en çok sevdiğin tarzı bulmak en iyisi. Umarım yardımcı olur!
uzun zamandır okuyordum sadece bence ev dekorasyonu gerçekten zevk meselesi ama birkaç şey var ki genel olarak işe yarıyor. Mesela ben de geçen sene evimde küçük bir değişiklik yaptım, eski mobilyalarımla uyumlu renklerde yeni yastıklar aldım. Hem ortam çok daha canlı oldu hem de harika bir hava kattı. Ayrıca ışıklandırma da önemli, sıcak ışıklar kullanmak bence evi daha samimi gösteriyor. Tabii ki herkesin tarzı farklı ama denemekten zarar gelmez. Umarım ilham alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.